Indicatoare rutiere

Indicatoare rutiere

Indicatoarele rutiere sunt reprezentate prin diverse forme geometrice. Astfel indicatoarele se găsesc în formă de triunghi, cerc, romb, pătrat, dreptunghi și octagon. Fiecare formă de indicator are o semnificație specifică.

 

Categoriile principale de indicatoare rutiere sunt:

- indicatoare de avertizare;

- indicatoare de prioritate;

- indicatoare de interzicere sau restricție;

- indicatoare de obligare;

- indicatoare de informare;

- indicatoare de reglementare;

- indicatoare de semnalizare a lucrărilor.

Accident — Indicator rutier

Accident — Indicator rutierIndicatoare rutiere - AccidentIndicatorul se instalează la locul producerii unui accident de circulaţie. La întâlnirea lui conducătorii de vehicule trebuie să reducă vitez..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Acostament periculos (A12) — Indicator rutier

Acostament periculos (A12) — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Acostament periculosMontat pe sectoarele de drum îngustat unde nu au loc sa circule doua vehicule unul pe lângă celălalt indicatorul..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Aeroport — Indicator rutier

Aeroport — Indicator rutierIndicatoare rutiere - AeroportSe amplasează pe drumurile publice ce trec pe sub culoarele aeriene din apropierea aeroporturilor, pentru a atenţiona Conducătorul auto de zgo..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Alte pericole — Indicator rutier

Alte pericole — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Alte pericoleSe amplasează cu 50-200 m înaintea locului periculos, în orice situaţie periculoasă care nu este prevazută cu un indicator de averti..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Animale — Indicator rutier

Animale — Indicator rutierIndicatoare rutiere - AnimaleAcest indicator se montează la 100-200 m de sectorul de drum periculos, unde exista riscul ca animalele să traverseze sau să circule pe drumul ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Baliză direcţională care indică ocolirea obstacolului prin stânga — Indicator rutier

Baliză direcţională care indică ocolirea obstacolului prin stânga — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Baliză direcţională care indică ocolirea obstacolului prin stângaIndicatorul alăturat avertiz..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Baliză lucrări 12471

Baliză lucrări 12471Panourile din plastic sunt folosite pentru a semnala zonele în care se executa lucrari.Panoul este realizat din PPC/PVC, nu se deteriorează la soare sau ploaie, este ușor de tran..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Biciclisti — Indicator rutier

Biciclisti — Indicator rutierIndicatoare rutiere - BiciclistiSe amplasează la 100-200 m de locul în care drumul public se intersectează cu o pistă pentru biciclişti. La întâlnirea acestui indicator, ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Căderi de pietre — Indicator rutier

Căderi de pietre — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Căderi de pietreEste instalat la 100-200 m de locul periculos. Poate fi însoţit de un panou adiţional pe care este inscripţionată lungimea sec..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cedează trecerea — Indicator rutier

Cedează trecerea — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Cedează trecereaSe amplasează pe drumul public fără prioritate, la intersecţia acestuia cu un drum public prioritar. La întâlnirea acestui in..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Circulaţie în ambele sensuri — Indicator rutier

Circulaţie în ambele sensuri — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Circulaţie în ambele sensuriIndicatorul din imagine este întâlnit la ieşirea de pe un drum public cu sens unic. Are rolul de a ate..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Coborâre periculoasă — Indicator rutier

Coborâre periculoasă — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Coborâre periculoasăMontat pe sectoarele de drum îngustat unde nu au loc sa circule doua vehicule unul pe lângă celălalt indicatorul din i..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Copii — Indicator rutier

Copii — Indicator rutierIndicatoare rutiere - CopiiConducătorii auto întalnesc acest indicator pe sectoarele de drum frecvent circulate de copii (aflate în imediata apropiere a grădiniţelor, şcolilo..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Curbă deosebit de periculoasă — Indicator rutier

Curbă deosebit de periculoasă — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Curbă deosebit de periculoasăIndicatorul alăturat se amplasează la 100-200 m de începutul sectorului de drum, când panta depăşeşt..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Curbă dublă sau o succesiune de mai mult de două curbe, prima la dreapta — Indicator rutier

Curbă dublă sau o succesiune de mai mult de două curbe, prima la dreapta — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Curbă dublă sau o succesiune de mai mult de două curbe, prima la dreaptaIndicatorul di..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Curbă dublă sau o succesiune de mai mult de două curbe, prima la stânga — Indicator rutier

Curbă dublă sau o succesiune de mai mult de două curbe, prima la stânga — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Curbă dublă sau o succesiune de mai mult de două curbe, prima la stângaIndicatorul din ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Curbă la dreapta — Indicator rutier

Curbă la dreapta — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Curbă la dreaptaEste amplasate la cel mult 200 m de o curbă la dreapta. Canducătorul trebuie să circule cu viteză redusă în curbe, iar dacă v..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Denivelări pentru limitarea vitezei — Indicator rutier

Denivelări pentru limitarea vitezei — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Denivelări pentru limitarea vitezeiIndicatorul rutier se întâlnește în zonele cu școli, grădinițe, treceri pentru pietoni, ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum aglomerat — Indicator rutier

Drum aglomerat — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Drum aglomeratLa întâlnirea acestui indicator, Conducătorul auto este obligat să păstreze o distanţă de siguranţă faţă de vehiculul care se depl..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum cu denivelări — Indicator rutier

Drum cu denivelări — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Drum cu denivelăriAcest panou se amplasează la 50-200 m de locul periculos. Dacă lungimea sectorului de drum depăşeşte 0,3 km, indicatorul e..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum cu prioritate — Indicator rutier

Drum cu prioritate — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Drum cu prioritateIndicatorul acesta se instalează la începutul drumului cu prioritate sau înaintea intersecţiilor cu un drum fără prioritat..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum îngustat pe ambele părţi — Indicator rutier

Drum îngustat pe ambele părţi — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Drum îngustat pe ambele părţiIndicatoarele din imaginile alăturate se amplasează la 100-200 m de locul în care sectorul de drum î..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum lunecos — Indicator rutier

Drum lunecos — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Drum lunecosSe afla montat la 100-200 m de sectorul periculos. Conducătorul auto este obligat să reducă viteza, să circule cu atenţie sporită..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Ieşire spre un chei sau mal abrupt — Indicator rutier

Ieşire spre un chei sau mal abrupt — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Ieşire spre un chei sau mal abruptSe amplasează la 100-200 m de chei sau mal abrupt pentru a atenţiona Conducătorul auto că,..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Indicator rutier solar cu leduri pentru semnalizararea lucrărilor

Indicator rutier solar cu leduri pentru semnalizararea lucrărilorEchipamente rutiere cu semnalizare luminoasă - Indicatoare reflectorizante echipate cu lămpi tip LED.Destinate semnalizării suplimenta..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A35) — Indicator rutier

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A35) — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Intersecţie cu un drum fără prioritate (A35)Indicatoarele se instalează pe drumul cu prioritate in intersecţiile ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A36) — Indicator rutier

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A36) — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Intersecţie cu un drum fără prioritate (A36)Indicatoarele se instalează pe drumul cu prioritate in intersecţiile ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A37) — Indicator rutier

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A37) — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Intersecţie cu un drum fără prioritate (A37)Indicatoarele se instalează pe drumul cu prioritate in intersecţiile ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A39) — Indicator rutier

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A39) — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Intersecţie cu un drum fără prioritate (A39)Indicatoarele se instalează pe drumul cu prioritate in intersecţiile ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intersecţie de drumuri — Indicator rutier

Intersecţie de drumuri — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Intersecţie de drumuriIndicatorul presemnalizează o intersecţie cu circulatia nedirijata.Indicatorul obliga la reducerea vitezei pana la..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Lucrări — Indicator rutier din plastic

Lucrări — Indicator rutier din plasticSemne pentru stâlpi și conuri din plastic pentru semnalizare, delimitare și trafic.Semne din plastic pentru circulație - Drum în lucru - Înălțimea - 390mm ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Oprire — Indicator rutier

Oprire — Indicator rutierIndicatoare rutiere OprireIndicatorul Oprire este instalat pe drumul public fără prioritate, la intersecţia acestuia cu un drum public prioritar, când vizibilitate..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Panou curbă periculoasă — Indicator rutier din plastic

Panou curbă periculoasă — Indicator rutier din plasticSemne pentru stâlpi și conuri din plastic pentru semnalizare, delimitare și trafic.Semne din plastic pentru circulație - Panou curbă pericu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Panouri succesive pentru curbe deosebit de periculoase — Indicator rutier

Panouri succesive pentru curbe deosebit de periculoase — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Panouri succesive pentru curbe deosebit de periculoaseSe instalează câte 5 astfel de panouri în curbe cu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Pod mobil — Indicator rutier

Pod mobil — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Pod mobilSe amplasează la 100-200 m de podul mobil. Dacă podul este ridicat, oprirea este obligatorie. Pe pod, Conducătorul auto este obligat să red..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Presemnalizare trecere pietoni — Indicator rutier

Presemnalizare trecere pietoni — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Presemnalizare trecere pietoniSe instalează la 50-200 m de o trecere de pietoni, pe drumurile intens circulate, pe sectoarele de..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Presemnalizare trecere pietoni — Indicator rutier A22

Presemnalizare trecere pietoni — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Presemnalizare trecere pietoniSe instalează la 50-200 m de o trecere de pietoni, pe drumurile intens circulate, pe sectoarele de..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Prioritate față de circulația din sens invers — Indicator rutier

Prioritate față de circulația din sens invers — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Prioritate față de circulația din sens inversMontat pe sectoarele de drum îngustat unde nu au loc sa circule dou..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Prioritate pentru circulația din sens invers — Indicator rutier

Prioritate pentru circulația din sens invers — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Prioritate pentru circulația din sens inversSe montează pe sectoarele de drum îngustat unde nu au loc să circule ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Semafoare — Indicator rutier

Semafoare — Indicator rutierIndicatoare rutiere - SemafoareIndicatorul se instalează la 30-200 m de locul în care se afla semaforul, dacă se consideră că prezenţa semaforului ar putea surprinde cond..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Semne din plastic — Drum îngustat dreapta

Semne din plastic — Drum îngustat dreaptaSemne pentru stâlpi și conuri din plastic pentru semnalizare, delimitare și trafic.Semne din plastic pentru circulație - Drum îngustat dreapta - Înălțim..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Semne din plastic — Drum îngustat stânga

Semne din plastic — Drum îngustat stângaSemne pentru stâlpi și conuri din plastic pentru semnalizare, delimitare și trafic.Semne din plastic pentru circulație - Drum îngustat stânga - Înălțimea..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârșitul drumului cu prioritate — Indicator rutier

Sfârșitul drumului cu prioritate — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Sfârșitul drumului cu prioritateIndicatorul se amplasează la 50-200 m de locul unde încetează prioritatea indicatorului "Drum ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Tunel — Indicator rutier

Tunel — Indicator rutierIndicatoare rutiere - TunelIndicatorul este confecţionat din tablă de oţel zincată de 1mm, vopsit electrostatic şi acoperit cu folie reflectorizantă clasa I EG Prismatic (EGP..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Urcare cu înclinare mare — Indicator rutier

Urcare cu înclinare mare — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Urcare cu înclinare mareIndicatorul este confecţionat din tablă de oţel zincată de 1mm, vopsit electrostatic şi acoperit cu folie refl..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Vânt lateral — Indicator rutier

Vânt lateral — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Vânt lateralIndicatorul este confecţionat din tablă de oţel zincată de 1mm, vopsit electrostatic şi acoperit cu folie reflectorizantă clasa I EG ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei