Indicatoare rutiere

Indicatoare rutiere

Indicatoare rutiere

Accident — Indicator rutier

Accident — Indicator rutierIndicatoare rutiere - AccidentIndicatorul se instalează la locul producerii unui accident de circulaţie. La întâlnirea lui conducătorii de vehicule trebuie să reducă vitez..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Acostament periculos (A12) — Indicator rutier

Acostament periculos (A12) — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Acostament periculosMontat pe sectoarele de drum îngustat unde nu au loc sa circule doua vehicule unul pe lângă celălalt indicatorul..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Aeroport — Indicator rutier

Aeroport — Indicator rutierIndicatoare rutiere - AeroportSe amplasează pe drumurile publice ce trec pe sub culoarele aeriene din apropierea aeroporturilor, pentru a atenţiona Conducătorul auto de zgo..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Alte pericole — Indicator rutier

Alte pericole — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Alte pericoleSe amplasează cu 50-200 m înaintea locului periculos, în orice situaţie periculoasă care nu este prevazută cu un indicator de averti..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Animale — Indicator rutier

Animale — Indicator rutierIndicatoare rutiere - AnimaleAcest indicator se montează la 100-200 m de sectorul de drum periculos, unde exista riscul ca animalele să traverseze sau să circule pe drumul ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Baliză direcţională care indică ocolirea obstacolului prin stânga — Indicator rutier

Baliză direcţională care indică ocolirea obstacolului prin stânga — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Baliză direcţională care indică ocolirea obstacolului prin stângaIndicatorul alăturat avertiz..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Baliză lucrări 12471

Baliză lucrări 12471Panourile din plastic sunt folosite pentru a semnala zonele în care se executa lucrari.Panoul este realizat din PPC/PVC, nu se deteriorează la soare sau ploaie, este ușor de tran..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Biciclisti — Indicator rutier

Biciclisti — Indicator rutierIndicatoare rutiere - BiciclistiSe amplasează la 100-200 m de locul în care drumul public se intersectează cu o pistă pentru biciclişti. La întâlnirea acestui indicator, ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Căderi de pietre — Indicator rutier

Căderi de pietre — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Căderi de pietreEste instalat la 100-200 m de locul periculos. Poate fi însoţit de un panou adiţional pe care este inscripţionată lungimea sec..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cedează trecerea — Indicator rutier

Cedează trecerea — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Cedează trecereaSe amplasează pe drumul public fără prioritate, la intersecţia acestuia cu un drum public prioritar. La întâlnirea acestui in..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Circulaţie în ambele sensuri — Indicator rutier

Circulaţie în ambele sensuri — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Circulaţie în ambele sensuriIndicatorul din imagine este întâlnit la ieşirea de pe un drum public cu sens unic. Are rolul de a ate..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Coborâre periculoasă — Indicator rutier

Coborâre periculoasă — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Coborâre periculoasăMontat pe sectoarele de drum îngustat unde nu au loc sa circule doua vehicule unul pe lângă celălalt indicatorul din i..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Copii — Indicator rutier

Copii — Indicator rutierIndicatoare rutiere - CopiiConducătorii auto întalnesc acest indicator pe sectoarele de drum frecvent circulate de copii (aflate în imediata apropiere a grădiniţelor, şcolilo..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Curbă deosebit de periculoasă — Indicator rutier

Curbă deosebit de periculoasă — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Curbă deosebit de periculoasăIndicatorul alăturat se amplasează la 100-200 m de începutul sectorului de drum, când panta depăşeşt..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Curbă dublă sau o succesiune de mai mult de două curbe, prima la dreapta — Indicator rutier

Curbă dublă sau o succesiune de mai mult de două curbe, prima la dreapta — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Curbă dublă sau o succesiune de mai mult de două curbe, prima la dreaptaIndicatorul di..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Curbă dublă sau o succesiune de mai mult de două curbe, prima la stânga — Indicator rutier

Curbă dublă sau o succesiune de mai mult de două curbe, prima la stânga — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Curbă dublă sau o succesiune de mai mult de două curbe, prima la stângaIndicatorul din ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Curbă la dreapta — Indicator rutier

Curbă la dreapta — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Curbă la dreaptaEste amplasate la cel mult 200 m de o curbă la dreapta. Canducătorul trebuie să circule cu viteză redusă în curbe, iar dacă v..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Denivelări pentru limitarea vitezei — Indicator rutier

Denivelări pentru limitarea vitezei — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Denivelări pentru limitarea vitezeiIndicatorul rutier se întâlnește în zonele cu școli, grădinițe, treceri pentru pietoni, ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum aglomerat — Indicator rutier

Drum aglomerat — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Drum aglomeratLa întâlnirea acestui indicator, Conducătorul auto este obligat să păstreze o distanţă de siguranţă faţă de vehiculul care se depl..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum cu denivelări — Indicator rutier

Drum cu denivelări — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Drum cu denivelăriAcest panou se amplasează la 50-200 m de locul periculos. Dacă lungimea sectorului de drum depăşeşte 0,3 km, indicatorul e..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum cu prioritate — Indicator rutier

Drum cu prioritate — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Drum cu prioritateIndicatorul acesta se instalează la începutul drumului cu prioritate sau înaintea intersecţiilor cu un drum fără prioritat..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum îngustat pe ambele părţi — Indicator rutier

Drum îngustat pe ambele părţi — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Drum îngustat pe ambele părţiIndicatoarele din imaginile alăturate se amplasează la 100-200 m de locul în care sectorul de drum î..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum lunecos — Indicator rutier

Drum lunecos — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Drum lunecosSe afla montat la 100-200 m de sectorul periculos. Conducătorul auto este obligat să reducă viteza, să circule cu atenţie sporită..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Ieşire spre un chei sau mal abrupt — Indicator rutier

Ieşire spre un chei sau mal abrupt — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Ieşire spre un chei sau mal abruptSe amplasează la 100-200 m de chei sau mal abrupt pentru a atenţiona Conducătorul auto că,..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Indicator rutier solar cu leduri pentru semnalizararea lucrărilor

Indicator rutier solar cu leduri pentru semnalizararea lucrărilorEchipamente rutiere cu semnalizare luminoasă - Indicatoare reflectorizante echipate cu lămpi tip LED.Destinate semnalizării suplimenta..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A35) — Indicator rutier

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A35) — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Intersecţie cu un drum fără prioritate (A35)Indicatoarele se instalează pe drumul cu prioritate in intersecţiile ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A36) — Indicator rutier

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A36) — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Intersecţie cu un drum fără prioritate (A36)Indicatoarele se instalează pe drumul cu prioritate in intersecţiile ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A37) — Indicator rutier

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A37) — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Intersecţie cu un drum fără prioritate (A37)Indicatoarele se instalează pe drumul cu prioritate in intersecţiile ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A39) — Indicator rutier

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A39) — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Intersecţie cu un drum fără prioritate (A39)Indicatoarele se instalează pe drumul cu prioritate in intersecţiile ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intersecţie de drumuri — Indicator rutier

Intersecţie de drumuri — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Intersecţie de drumuriIndicatorul presemnalizează o intersecţie cu circulatia nedirijata.Indicatorul obliga la reducerea vitezei pana la..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Lucrări — Indicator rutier din plastic

Lucrări — Indicator rutier din plasticSemne pentru stâlpi și conuri din plastic pentru semnalizare, delimitare și trafic.Semne din plastic pentru circulație - Drum în lucru - Înălțimea - 390mm ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Oprire — Indicator rutier

Oprire — Indicator rutierIndicatoare rutiere OprireIndicatorul Oprire este instalat pe drumul public fără prioritate, la intersecţia acestuia cu un drum public prioritar, când vizibilitate..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Panou curbă periculoasă — Indicator rutier din plastic

Panou curbă periculoasă — Indicator rutier din plasticSemne pentru stâlpi și conuri din plastic pentru semnalizare, delimitare și trafic.Semne din plastic pentru circulație - Panou curbă pericu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Panouri succesive pentru curbe deosebit de periculoase — Indicator rutier

Panouri succesive pentru curbe deosebit de periculoase — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Panouri succesive pentru curbe deosebit de periculoaseSe instalează câte 5 astfel de panouri în curbe cu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Pod mobil — Indicator rutier

Pod mobil — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Pod mobilSe amplasează la 100-200 m de podul mobil. Dacă podul este ridicat, oprirea este obligatorie. Pe pod, Conducătorul auto este obligat să red..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Presemnalizare trecere pietoni — Indicator rutier

Presemnalizare trecere pietoni — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Presemnalizare trecere pietoniSe instalează la 50-200 m de o trecere de pietoni, pe drumurile intens circulate, pe sectoarele de..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Presemnalizare trecere pietoni — Indicator rutier A22

Presemnalizare trecere pietoni — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Presemnalizare trecere pietoniSe instalează la 50-200 m de o trecere de pietoni, pe drumurile intens circulate, pe sectoarele de..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Prioritate față de circulația din sens invers — Indicator rutier

Prioritate față de circulația din sens invers — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Prioritate față de circulația din sens inversMontat pe sectoarele de drum îngustat unde nu au loc sa circule dou..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Prioritate pentru circulația din sens invers — Indicator rutier

Prioritate pentru circulația din sens invers — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Prioritate pentru circulația din sens inversSe montează pe sectoarele de drum îngustat unde nu au loc să circule ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Semafoare — Indicator rutier

Semafoare — Indicator rutierIndicatoare rutiere - SemafoareIndicatorul se instalează la 30-200 m de locul în care se afla semaforul, dacă se consideră că prezenţa semaforului ar putea surprinde cond..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Semne din plastic — Drum îngustat dreapta

Semne din plastic — Drum îngustat dreaptaSemne pentru stâlpi și conuri din plastic pentru semnalizare, delimitare și trafic.Semne din plastic pentru circulație - Drum îngustat dreapta - Înălțim..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Semne din plastic — Drum îngustat stânga

Semne din plastic — Drum îngustat stângaSemne pentru stâlpi și conuri din plastic pentru semnalizare, delimitare și trafic.Semne din plastic pentru circulație - Drum îngustat stânga - Înălțimea..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârșitul drumului cu prioritate — Indicator rutier

Sfârșitul drumului cu prioritate — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Sfârșitul drumului cu prioritateIndicatorul se amplasează la 50-200 m de locul unde încetează prioritatea indicatorului "Drum ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Tunel — Indicator rutier

Tunel — Indicator rutierIndicatoare rutiere - TunelIndicatorul este confecţionat din tablă de oţel zincată de 1mm, vopsit electrostatic şi acoperit cu folie reflectorizantă clasa I EG Prismatic (EGP..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Urcare cu înclinare mare — Indicator rutier

Urcare cu înclinare mare — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Urcare cu înclinare mareIndicatorul este confecţionat din tablă de oţel zincată de 1mm, vopsit electrostatic şi acoperit cu folie refl..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Vânt lateral — Indicator rutier

Vânt lateral — Indicator rutierIndicatoare rutiere - Vânt lateralIndicatorul este confecţionat din tablă de oţel zincată de 1mm, vopsit electrostatic şi acoperit cu folie reflectorizantă clasa I EG ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei