Bariere si Garduri

Bariere si Garduri

Bariere și garduri pentru lucrări. Bariere extensibile și garduri modulare pentru semnalizarea lucrărilor.

Gardurile modulare pentru semnalizarea lucrărilor sunt ușor de transportat și de depozitat, iar dimensiunile lor pot fi adaptate în funcție de necesitățile fiecărui proiect. Acestea sunt o soluție practică și eficientă pentru a proteja atât lucrătorii, cât și trecătorii de eventualele pericole din zona de lucru.

Modelele de garduri - bariere sunt concepute pentru a fi ușor de montat și de demontat, fără a necesita utilizarea unor scule sau a unor echipamente speciale.

- Bariere modulare cu lungimea de 1.5m, 12 kg, culori: roșu, alb, albastru, galben;

- Parapeți lestabili, 20kg, culori: roșu, alb;

- Bariere extensibile, culori: roșu, galben;

Baliză direcțională — Semnalizare lucrări

Baliză direcțională — Semnalizare lucrăriBarierele mobile se pot folosi pentru delimitarea anumitor locuri de depozitare, împrejmuirea perimetrului de desfăşurare a evenimentelor în aer liber, pentr..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Baliză flexibilă 100cm pentru lucrări — rosu/galben

Baliză flexibilă 100cm pentru lucrări — rosu/galbenDestinate marcării zonelor unde se execută lucrări pe carosabil pentru atenţionarea participanţilor la trafic. Sunt confecţionate din material plas..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Baliză flexibilă 120cm pentru lucrări cu soclu pentru semne, lămpi — baliza rosu/galben

Baliză flexibilă 120cm pentru lucrări cu soclu pentru semne, lămpi — baliza rosu/galbenDestinate marcării zonelor unde se execută lucrări pe carosabil pentru atenţionarea participanţilor la trafic. S..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Baliză flexibilă 70cm pentru lucrări — rosu/galben

Baliză flexibilă 70cm pentru lucrări — rosu/galbenDestinate marcării zonelor unde se execută lucrări pe carosabil pentru atenţionarea participanţilor la trafic. Sunt confecţionate din material plast..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Baliză lucrări

Baliză lucrăriPanourile din plastic sunt folosite pentru a semnala zonele în care se executa lucrari.Panoul este realizat din PPC/PVC, nu se deteriorează la soare sau ploaie, este ușor de transporta..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Baliză semnalizare lucrări — Atenție — 12417a

Baliză semnalizare lucrări — Atenție — 12417aPanourile din plastic sunt folosite pentru a semnala zonele în care se executa lucrari.Panoul este realizat din PPC/PVC, nu se deteriorează la soare sau ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Baliză semnalizare lucrări — Ocolire dreapta — 12417d

Baliză semnalizare lucrări — Ocolire dreapta — 12417dPanourile din plastic sunt folosite pentru a semnala zonele în care se executa lucrari.Panoul este realizat din PPC/PVC, nu se deteriorează la so..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Baliză semnalizare lucrări — Ocolire stânga — 12417s

Baliză semnalizare lucrări — Ocolire stânga — 12417sPanourile din plastic sunt folosite pentru a semnala zonele în care se executa lucrari.Panoul este realizat din PPC/PVC, nu se deteriorează la soa..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Balize directionale pentru lucrari

Balize directionale pentru lucrariBalize cu fete duble pentru semnalizarea lucrarilorDestinate marcării zonelor unde se execută lucrări pe carosabil pentru atenţionarea participanţilor la trafic. Sun..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Barieră direcționale pentru semnalizare lucrări

Barieră direcționale pentru semnalizare lucrăriBarierele direcționale se pot folosi pentru delimitarea anumitor locuri de depozitare, împrejmuirea perimetrului de desfăşurare a evenimentelor în aer ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Barieră extensibilă din aluminiu

Barieră extensibilă din aluminiuBariera extensibilă din aluminiu este destinată pentru delimitarea unei zone de lucru în vederea opririi accesului persoanelor neautorizate în acest spaţiu.Speci..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Barieră galbenă extensibilă

Barieră galbenă extensibilăBariera extensibilă din plastic este destinată pentru delimitarea unei zone de lucru în vederea opririi accesului persoanelor neautorizate în acest spaţiu.Bariera ext..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Barieră portabilă — Semnalizare lucrări

Barieră portabilă — Semnalizare lucrări Înaltime 1000 mm Lungime 2000 mm Grosime 55 mm Greutate ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Barieră roşie extensibilă

Barieră roşie extensibilăBariera extensibilă din plastic este destinată pentru delimitarea unei zone de lucru în vederea opririi accesului persoanelor neautorizate în acest spaţiu.Bariera exten..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Barieră semnalizare - 2 stâlpi cu greutate 12kg - panou semnalizare lucrări și ocolire dreapta

Barieră semnalizare - 2 stâlpi cu greutate 12kg - panou semnalizare lucrări și ocolire dreaptaBarierele mobile se pot folosi pentru delimitarea anumitor locuri de depozitare, împrejmuirea perimetrulu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Barieră semnalizare - 2 stâlpi cu greutate 12kg - panou semnalizare lucrări și ocolire stânga

Barieră semnalizare - 2 stâlpi cu greutate 12kg - panou semnalizare lucrări și ocolire stângaBarierele mobile se pot folosi pentru delimitarea anumitor locuri de depozitare, împrejmuirea perimetrului..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Bariere pentru lucrări (modulare) 1500x1000

Bariere pentru lucrări (modulare)Gard plastic cu dimensiunile de 1500x1000 mm (lungime x înălțime)Gardul modular este realizat din PVC, nu se deteriorează la soare sau ploaie, este ușor de transport..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Bariere pentru semnalizarea lucrărilor

Bariere pentru semnalizarea lucrărilorDestinate presemnalizării lucrărilor pe carosabil atenţionând conducătorii auto asupra zonelor care trebuie ocolite.  ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Bariere presemnalizare lucrări

Bariere presemnalizare lucrăriDestinate presemnalizării lucrărilor pe carosabil atenţionând conducătorii auto asupra zonelor care trebuie ocolite...

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Bariere presemnalizare lucrări — Alte pericole

Bariere presemnalizare lucrări — Alte pericoleBaliza Alte Pericole se întâlnește în zonele cu lucrări pe partea carosabilă și îi avertizează pe participanții la trafic că, zona respectivă prezintă p..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Bariere presemnalizare lucrări — Ocolire stânga

Bariere presemnalizare lucrări — Ocolire stângaDestinate presemnalizării lucrărilor pe carosabil atenţionând conducătorii auto asupra zonelor care trebuie ocolite...

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Indicator podea umedă (gol)

Indicator podea umedă (gol)Panou gol pentru semnalizareSe foloseste in timpul si dupa spalarea sufrafetelor pentru atentionarea trecatorilor impotriva alunecarii.Indicatoarele de avertizare, sunt obl..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Panouri semnalizare

Panouri semnalizareBarierele mobile se pot folosi pentru delimitarea anumitor locuri de depozitare, împrejmuirea perimetrului de desfăşurare a evenimentelor în aer liber, pentru casele de bilete la ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Parapet din plastic pentru parcare sau lucrări

Parapet din plastic pentru parcare sau lucrăriParapet mobil pentru parcare sau lucrări de culoare roșie și bandă reflectorizantă. Pe parapet se pot monta lămpi, indicatoare rutiere din plastic, lanț..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Parapeți lestabil din plastic, Element New Jersey

Parapeți lestabil din plastic, Element New JerseyParapet lestabil plastic pentru delimitarea lucrărilor sau ghidarea traficului auto. Acest parapet NU (baza acestuia este din plastic dur, 20kg)..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Suport tip baliză pentru indicatoarele rutiere

Suport tip baliză pentru indicatoarele rutiere.Suportul nu include lampa si indicatorul afisat. Imaginile sunt cu caracter informativ.Suportul este recomandat pentru indicatoarele rutiere tempo..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei